Over Veltman BV

Veltman is in 2002 opgericht, destijds gestart als eenmanszaak en al gauw groeide het bedrijf door. In 2016 is Veltman BV opgericht, omdat het de status van eenmanszaak al lang ontgroeid was.

Eind 2022 is het bedrijf overgenomen door Luuk Huijs, de huidige eigenaar. Medio 2023 zijn de activiteiten uitgebreid met Betontechniek.

Wat doen wij

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd op woningen, bedrijfspanden en monumentale panden. Wij richten ons op B2B en werken voor woningstichtingen, VvE Beheerders en andere partijen in de professionele markt. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige, professionele apparatuur en producten.

Een betrouwbare partner

Veltman BV is VCA gecertificeerd en is constant op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen

Veltman BV is VCA gecertificeerd en is constant op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen

Wie zijn wij

Momenteel zijn wij actief met ruim 20 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Vanwege de constante uitbreidingen zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die willen helpen in de uitvoering: gevelreinigers, voegers, allround medewerkers. Als je de handen uit de mouwen wilt steken en op een fijne manier bezig wilt zijn met je werk, bij een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. Een prettige werkomgeving, ruimte voor eigen inbreng en op vrijdag rond lunchtijd zin hebt in wat lekkers, neem dan contact met ons op!

Telefoon: 030 – 670 52 55
E-mail: info@veltmanbv.nl