Werken bij

Bij Veltman BV geloven we in de kracht van getalenteerde individuen die samenwerken om doelen te bereiken. Als groeiend en dynamisch bedrijf zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde professionals die ons kunnen versterken en bijdragen aan ons succesverhaal.

Onze vacatures

Op dit moment hebben we diverse vacatures ter beschikking.

Uitvoerder

We zoeken een Uitvoerder die de projecten kan begeleiden, de mensen in de uitvoering kan aansturen en de dagelijkse ‘probleempjes’ kan oplossen. Iemand die pro actief meedenkt en indien nodig zelf de handen uit de mouwen steekt. We werken in een straal van een uur rondom Utrecht. Het is geen kantoorbaan maar echt een baan buiten in het werkveld, met veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid.

Gevelreiniger

Je bent in staat om zelfstandig met een bus en hogedruk unit projecten te reinigen. Vaak zijn dit woningen (hoogbouw) van woningcorporaties. Na het reinigen wordt er meestal ook geïmpregneerd en glasbewassing gedaan. Tevens worden er graffiti ’s verwijdert. Je bent in staat om zelfstandig te werken, hebt rijbewijs B en kunt goed met klanten omgaan.

Voeger

Je bent zelfstandig in staat om (grote) projecten te voegen en indien nodig ook vooraf uit te hakken. Vaak zijn dit woningen (hoogbouw) van woningcorporaties, maar het kunnen net zo goed opdrachten voor particulieren zijn.

Allround medewerker

Ben je graag multi functioneel inzetbaar en hou je van afwisseling in je werk? Reageer dan op deze vacature. De werkzaamheden zijn divers en bestaan o.a. uit gevelreinigen, voegen uithakken, hemelwaterafvoeren vervangen, steigers opruimen, collega’s helpen met hand en spandiensten, meehelpen met betonreparaties en vloeren coaten en alles wat er bij onze werkzaamheden komt kijken.

Administratief medewerker m/v

We zijn op zoek naar een goede administratief medewerker m/v met als hoofdtaken projectadministratie beheren, planning van de projecten maken en invoeren, offertes beheren en uitwerken in onze software, helpen met de facturatie en boekhouding, inkoop en bestellingen doen en algemene administratieve zaken in de breedste zin des woord. We zoeken iemand die graag zelf dingen oppakt, ondernemend en leergierig is. De baan is bij aanvang voor 20-32 uur per week. We starten met een tijdelijk contract dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet naar vast.

Solliciteren

Neem contact met ons op als je wilt solliciteren, je kunt o.a. gebruik maken van onderstaand formulier of bellen naar 030 – 670 52 55

Adres

Veltman BV
Manitobadreef 27-29
3565 CH
Utrecht

Telefoon

E-mail